Artshizzle is meer dan teambuilding alleen. Wij werken dit jaar samen met BAD (Belgium Art & Design), waarvoor we het thema START TO COLLECT uitgedacht hebben. Hiermee willen we de grote groep mensen aanspreken die wel interesse heeft in kunst en design, maar nog nooit kunst of design gekocht heeft. Bij velen kriebelt het wel om eraan te beginnen, maar ze weten niet goed hoe.

Hoe begin je nu aan een verzameling? Is een impulsieve aankoop een no-go? Hoe overkom je de drempelvrees om een galerie binnen te stappen? Waarom ligt er niet altijd een zichtbare prijslijst? Kun je onderhandelen over de prijs? Die vragen en nog veel meer beantwoorden we in de aanloop naar BAD 2019. Op het event zelf zullen we onder andere een workshop ‘gallery hopping voor dummies’ organiseren.

Daarnaast kun je op de blog, op Instagram, op Facebook en in de BAD-nieuwsbrief heel wat tips & tricks vinden, en doorbreken we de sérieux van de kunst- en designwereld. We laten uiteraard verzamelaars van het meest diverse allooi aan het woord.

Meer weten over dit initiatief? Of wil je ons inschakelen als ideeënleverancier voor jouw publiekswerking rond kunst en cultuur? Stuur ons een mailtje!